Gå til sidens hovedinnhold

Askar har signert ny kontrakt – nå flytter familien til Kristiansund

Amin Askar blir værende i Kristiansund Ballklubb i to sesonger til.

KBK opplyste om kontraktsforlengelsen på sine nettsider torsdag ettermiddag. Askars nye kontrakt varer ut 2022-sesongen.

Dermed blir Askar 37 år før hans nye kontrakt utløper.

– Det er fantastisk at Amin bestemte seg for å bli med videre. Han er helproff og er en kvalitetssetter som alltid går foran og tråkker opp løypa til de unge og framadstormende spillerne våre. Han har lang erfaring og mange spilte kamper på høyt nivå. Samlet er dette svært viktig for oss i KBK nå som vi har som målsetting å henge med i toppen av Eliteserien videre, sier KBK-trener Christian Michelsen i pressemeldingen.

Askar kom til KBK før 2020-sesongen, og i høst kom nyheten om at han forlenget kontrakten med ett år. Nå kommer det altså en ny kontraktsforlengelse som inneholder én ekstra sesong.

Ekstra viktig for Askar selv er det at familien nå flytter til Kristiansund.

– Jeg har blitt veldig glad i klubben og folket rundt, så dette er en gledesdag for meg. Familien kommer til Kristiansund så fort det lar seg gjøre, og de vil også bo her nå. Uten dem boende i Kristiansund hadde det ikke vært mulig å blitt her videre. Så dette blir blir gøy, rett og slett helt perfekt, sier Askar til klubbens nettsider.

Kristiansund Ballklubb skriver at klubben gleder seg stort over at familien Askar vil bo i Kristiansund de neste årene.

– Jeg har møtt mange fine folk rundt omkring, og naturen er mye vakrere enn der jeg er ifra. Dessuten er jeg utrolig stolt og ydmyk med tanke på varmen klubben viser meg og ønsket om at jeg skulle fortsette var så sterkt. Nå ser jeg bare fram til familien er her, da blir alt enda bedre – om mulig, sier Askar.

Kommentarer til denne saken