Gå til sidens hovedinnhold

Arrangerer gratis aktivitetsløype for hele familien

Denne helgen har alle familier mulighet til å delta i en gratis aktivitetsløype med formål om å glede familier selv i en krevende tid.

Flere menigheter og barne- og ungdomsorganisasjoner har gått sammen for å arrangere en familiefest for Nordmøre og Romsdal. Årets familiefest starter med en aktivitetsløype som kan gjennomføres i enten Molde eller Kristiansund, og her er det mulig å vinne mange fine premier.

– Vi ønsker fokus på å være familie i en utfordrende tid, og håper aktivitetsløypen kan skape både latter, engasjement og ettertanke, forteller regionleder i Normisjon, Torgeir Frøsøye.

For å bli med på aktivitetsløypa laster man ned en gratis applikasjon på mobilen hvor ulike poster og aktiviteter vises fram. Det er mulig å fullføre løypa fram til kl. 14:00 søndag 13. juni, og initiativtakerne inviterer alle familier til å bli med.

– Tidligere har vi arrangert superlørdag i Kristiansund og familiefest i Molde med stor suksess, forteller trosopplærer i Kirklandet kirke, Andrés Sorbera som videre meddeler at han er glad for at det ble mulig å få til et arrangement selv i et år hvor ikke alle kan samles fysisk.

Det er blant annet mulighet for å vinne både signerte drakter fra MFK og KBK, familiebillett i Økoparken på Tingvoll og en dag i Høyt & Lavt for hele familien. Premiene deles ut under en digital sending søndag kveld kl. 18:30. All info om familiefesten og direktesendingen på søndag finner man på nettsiden www.familiefest.no.

– Vi håper så mange som mulig ønsker å være med, avslutter Sorbera.

Kommentarer til denne saken