Onsdag åpnet et nytt fagsenter på Averøya. 4.000 kvadratmeter med tjenester for å renovere eller bygge nytt. Blant butikkene i senteret er det etablert en splitter ny Comfort-butikk.

Det er Langset rør med daglig leder Ola Langset i spissen, som står bak satsingen med ny Comfort-butikk.

– I fagsenteret finnes både rørleggere, snekkere, elektrikere og graveentreprenører, sier Ola Langset i en pressemelding.

Han er ansvarlig for rørleggerne i bygget, og den nye Comfort-butikken. Fagsenteret ble offisielt åpnet med snorklipping av Øystein Veiset i Sparebank 1 SMN.

Lang tradisjon

Langset har drevet rørleggerbedrift på Averøy siden 1988, og er veldig stolt over å endelig få åpne Comfort-kjeden sin nye butikk.

– Dagens baderomsprodukter er både komplekse og tekniske, og derfor er det ofte lurt å forhøre seg med fagfolk før man gjør endringer på badet, sier Langset.

– Det er kjempespennende at Comfort Averøy, Langset Rør har åpnet butikk i det nye fagsenteret på Averøy. Konseptet er nytenkende og sikrer at kundene kan få alt fra en ny kjøkkenkran til et nytt hus på én og samme adresse, sier Kari Øgle Kjensberg, administrerende direktør i Comfort-Kjeden.

Nye marked Den nye butikken rommer ca. 1.000 kvadratmeter av det 4.000 kvadratmeter store fagsenteret. Langset anslår at de har invester nærmere 15 millioner kroner totalt i bygget.

– Vi er ekstra glade for fagsenterets beliggenhet. Herfra er det bare ti minutter til Kristiansund. Det er også kortere vei til både Aure, Smøla og Tustna. Beliggenheten åpner helt nye markeder for oss, sier Langset i pressemeldingen.