Åpent brev til direktøren i helseforetaket i Møre og Romsdal!

Av
Artikkelen er over 1 år gammel
DEL

LeserbrevDette er et debattinnlegg. Innlegget gir uttrykk for skribentens holdninger.Jeg er en gammel dame som ikke skjønner hvordan dere driver dette foretaket. Det står i vedtektene at ingen funksjoner skal flyttes fra noen av sykehusene før det nye står ferdig! Si meg, er ikke dette vedtaket gyldig lenger?

Og nå har dere bestemt at akutten skal legges ned også i Kristiansund! Vet dere ikke at Kristiansund sjukehus har beredskapen dersom noe skjer ute i Nordsjøen?

Men i Molde skal den bestå og ikke er de opplært heller! Og det skal ansettes flere folk? Skjønn det den som kan. Jeg syns dere går inn med hud og hår for å lage ondt blod mellom våre to byer slik dere holder på! Er det moro kanskje?

Og hvorfor prioriterer dere Molde sykehus, som er et gammelt og nedslitt sykehus (eget utsagn falleferdig) foran Kristiansund sjukehus? Det må nå koste noen kroner å begynne og opplære folk i beredskapen ute i Nordsjøen også?

Og enda en ting jeg kunne tenkt meg å få svar på – er det ikke så dårlig lell dette sykehuset i Molde som dere vil ha det til og hvorfor skal alt dit?

Tenk at arbeidsmetoden deres ødelegger en region for mange generasjoner tilbake.

Hadde dere holdt dere til vedtektene så hadde det ikke vært slik det er i dag!

Hadde dere brukt sunn fornuft, så hadde dere pusset opp Lundevangen, og Molde og Romsdal hadde i dag hatt et flott sykehus for alle pengene dere har rotet bort i konsulenter og fallskjermer!

Okay, jeg er gammel, men jeg tror ikke dere klarer å bygge dette sykehuset deres om dere ødelegger hele Nordmøre!

Håper du kan svare meg selv om jeg er ei gammel kjerring. Kunne godt vært rådgiver for deg og dine med min erfaring fra arbeidslivet.

Kom på andre tanker enn å ødelegge en hel region!

Det er ingen skam og snu, er mitt råd til dere.

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken