Åpen gård: Disse dyrene vil ha besøk av deg

INVITERER: Både fire- og tobeinte i Opp & Ut håper på godt besøk når det inviteres til Åpen Gård i Oppistua i Torvik søndag.

INVITERER: Både fire- og tobeinte i Opp & Ut håper på godt besøk når det inviteres til Åpen Gård i Oppistua i Torvik søndag.

I stekende sol og flott sommervær, blir det Åpen gård i Torvik i Surnadal søndag.

DEL

Det er Nina Torvik i Opp & Ut som inviterer store og små til gården. Sammen med sine hjelpere, tilbyr hun ansiktsmåling, barneridning, traktorpark, leker i tunet, snekkerbord og ikke minst dyr av flere slag.

Torvik har mange ideer til utvikling av Opp & Ut. Nytt i år er teltplass i hagen og tre områder tilrettelagt for hengekøyer.

– Dette for gårdsferie der man kan være med i arbeidet på gården, leie kajakk, båt, fiskeutstyr og mer. Da har deltakerne tilgang til bad og kjøkken i fjøset. Vi serverer frokost og middag, og en kan smøre seg lunsjpakke, sier Torvik.

MANGE PROSJEKT: Nina Torvik i Opp & Ut i Torvika i Surnadal, har mange planer for aktiviteter knyttet til gården. Søndag er det Åpen gård, mens det kan bli «Jordbær og Chamapgne»  senere i sommer, der det blir ppubkvelder med musikk eller quiz.

MANGE PROSJEKT: Nina Torvik i Opp & Ut i Torvika i Surnadal, har mange planer for aktiviteter knyttet til gården. Søndag er det Åpen gård, mens det kan bli «Jordbær og Chamapgne» senere i sommer, der det blir ppubkvelder med musikk eller quiz.

Hun tar fremdeles i mot bedrifter på aktiviteter, fagdager, servering og festlig samvær.

– Organisasjoner og lag kan bestille gårdsbesøk, private kan bestille barnebursdager og ridetimer. Vi leier ut lokalene til selskapelig formål, i fjøset som inkluderer Bondepikenes kafé, sier Torvik.

Hun dyrker jordbær på gården. Det kan det komme noe spennende ut av.

– I løpet av sommeren håper vi å få til kvelder med «Jordbær og Chamapgne», pubkvelder med musikk eller quiz, sier Torvik.

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken