Torsdag ettermiddag kolliderte en lastebil og en personbil på E39 i Heim. Meldingen om ulykken kom inn til Trøndelag politidistrikt i 16.30-tiden.

Ulykken skjedde i området ved Søvatnet på Hemnkjølen, ikke langt fra kommunegrensen mot Orkland. Det skal være svært glatt på stedet.

Til sykehus og legesjekk

Politiet opplyste klokken 17 at det var meldt om én hardt skadet person. Dette er mannen i 20-årene som var fører i personbilen. Han er kjørt til St. Olavs hospital i Trondheim.

– Han har uavklarte skader, sier politiets innsatsleder Håkon Flor, som torsdag kveld jobber på ulykkesstedet.

Det var ingen passasjerer i verken personbilen eller lastebilen.

Samtidig skjedde det enda en trafikkulykke like ved.

– En personbil og en lastebil har frontkollidert. I tillegg har to andre biler krasjet inn i hverandre i etterkant av den første hendelsen. Så det er til sammen fire personer involvert i de to hendelsene, sier politiets innsatsleder Håkon Flor på ulykkesstedet.

I tillegg til mannen i 20-årene som er kjørt til sykehus fra den første kollisjonen, er én person fra den andre hendelsen kjørt til legesjekk.

E39 stengt

E39 ble stengt som følge av trafikkulykken. Veitrafikksentralen Midt-Norge melder at det er omkjøring for personbiler på Fv714/Fv6432/Fv680 via Kyrksæterøra, og anbefalt omkjøring for alle kjøretøy på Fv65 via Surnadal.

Da TKs fotograf på stedet snakket med politiet, anslo innsatslederen at det fortsatt var to-tre timers arbeid som gjensto på stedet før veien kunne åpnes igjen.

– Vi undersøker forholdene på stedet, tar bilder og dokumenterer det som har skjedd for å finne fram til årsaken til ulykken, sier Flor.

Veien ble åpnet igjen rundt klokka 01.00 natt til fredag.