Alti inn i samarbeid i Trøndelag

Bobyn ligger ved E6, ved innkjøringen til Verdal sentrum. Totalt huser senteret ti leietakere, med en stor andel innen bransjen Hus og hjem. Nå blir det samarbeid med Alti Forvaltning.

Bobyn ligger ved E6, ved innkjøringen til Verdal sentrum. Totalt huser senteret ti leietakere, med en stor andel innen bransjen Hus og hjem. Nå blir det samarbeid med Alti Forvaltning. Foto:

DEL

Hustad Eiendom, som eier Bobyn kjøpesenter i Verdal, har signert forvaltningsavtale med Alti Forvaltning. Bobyn ligger ved E6, ved innkjøringen til Verdal sentrum. Totalt huser senteret ti leietakere, med en stor andel innen bransjen Hus og hjem.

Dette kommer fram i en pressemelding fra Alti Forvaltning onsdag.

Dette er Alti Forvaltning AS

Alti Forvaltning AS eies av LL Holding AS (80 prosent) og Sørco AS (20 prosent). Selskapet har hovedkontor i Surnadal på Nordmøre, og har avdelingskontorer i Arendal, Oslo, Ålesund og Mandal. Selskapet eier og/eller forvalter 21 kjøpesentre i Norge, fra Lofoten i nord til Mandal i sør.

Både LL Holding og Sørco AS er selskaper som har lange tradisjoner innen handel og eiendom, i henholdsvis Surnadal og Arendal.

Lars Ove Løseth, som er administrerende direktør i Alti Forvaltning, er glad for å ha inngått samarbeidet og mener at Bobyn er et spennende senter å få inn i porteføljen.

- Her skjer det fornyelse fra aktive eiere, og det er dyktige aktører som holder til i senteret. Og vi har tro på at Bobyn kan videreutvikles ytterligere, sier Løseth i pressemeldingen.

Senteret skal gjennom en større oppgradering i løpet av høsten og vinteren, og vil fremstå som nytt i løpet av våren 2021.

- Vi er sikre på at denne oppgraderingen av senteret, sammen med at vi har fått inn en aktør som Alti med oss på laget, vil gi Bobyn et ytterligere løft, sier daglig leder Ole Kristian Sagviki Hustad Eiendom.

Amfi Drift er en betydelig aktør i Surnadal: – Vi er landets største på forvaltning og drift av kjøpesenter

Jernia åpner butikk på Alti FuturaArtikkeltags

Kommentarer til denne saken