Alti har inngått avtale med kjøpesenter

Lars Løseth (fra venstre) i Alti, Ove Strømmen (Søa Eiendom AS), Erik Snekvik (Falk Eiendom AS) og Lars Ove
Løseth (Alti) etter at avtalen er underskrevet.

Lars Løseth (fra venstre) i Alti, Ove Strømmen (Søa Eiendom AS), Erik Snekvik (Falk Eiendom AS) og Lars Ove Løseth (Alti) etter at avtalen er underskrevet. Foto:

Alti Forvaltning AS, som har hovedkontor i Surnadal, går inn i Falksenteret på Kyrksæterøra i Heim.

DEL

Det er inngått avtale om forvaltning av Falksenteret kjøpesenter på Kyrksæterøra, etter at Falk Eiendom AS – som eier Falksenteret – har signert forvaltningsavtale med Alti Forvaltning AS.

Det kommer fram i en pressemelding fra Alti onsdag formiddag.

Falksenteret ble etablert som kjøpesenter i 1998, er bygget ut tre ganger og har i dag 16 leietakere på 10.000 kvadratmeter.

Senteret og tilknyttede bygg inneholder blant annet dagligvare, apotek, kafé, sportsbutikk, jernvare, klær og møbler, og butikkene omsatte for over 200 millioner kroner i 2019.

Falksenteret på Kyrksæterøra.

Falksenteret på Kyrksæterøra. Foto:

– Dette samarbeidet vil åpne mange nye muligheter for oss og vi kommer inn i en senterfamilie som forvalter kjøpesentre over hele landet. Dette gir mange stordriftsfordeler som vi ikke har hatt mulighet til å utnytte tidligere. Vi ser virkelig fram til å bli et Alti-senter til det beste for våre kunder og leietakere, sier senterleder Erik Snekvik i Falksenteret i pressemeldingen.

Falk Eiendom AS har vært drevet av familien Snekvik siden starten, men blir i høst fusjonert inn i Søa Eiendom AS, som ønsker å utvikle Kyrksæterøra til et mer attraktivt bo- og handelssted.

– Falksenteret er et lokalsenter med dyktige aktører, og vi har tro på at vi sammen med de lokale eierne kan videreutvikle senteret ytterligere, sier administrerende direktør Lars Ove Løseth i Alti Forvaltning AS i pressemeldingen.

I starten av september ble det kjent at Alti Forvaltning hadde signert en forvaltningsavtale med Hustad Eiendom for Bobyn kjøpesenter i Verdal. Selskapet får dermed stadig nye sentere inn i porteføljen.

Alti Forvaltning AS

  • Alti Forvaltning AS eies av LL Holding AS (80 prosent) og Sørco AS (20 prosent).
  • Selskapet har hovedkontor i Surnadal på Nordmøre, og har avdelingskontorer i Arendal, Oslo, Ålesund og Mandal. Selskapet eier og/eller forvalter 23 kjøpesentre i Norge, fra Lofoten i nord til Mandal i sør. I tillegg forvalter selskapet en rekke andre handels- og kontoreiendommer.

Artikkeltags