Gå til sidens hovedinnhold

Alle fire mentorene snudde seg for Helene, så hvem valgte hun?

Artikkelen er over 2 år gammel

– Hos meg venter det bare juling, men vi har alle snudd oss, så nå kan du plukke som du ønsker, sa en smilende Morten Harket da han prøvde å selge seg inn som mentor for Helene Seljehaug fra Averøy.

Mandag kveld var hun sesongens første på scenen under en ny sesong av TV 2-programmet The Voice – jakten på Norges beste stemme.

21-åringen framførte låten «Don´t Kill My Vibe» av Sigrid, og vi kunne tidlig se at mentorene Lene Marlin, Yosef Wolde-Mariam, Martin Danielle og Morten Harket likte det de hørte.

Les også

– Gleder meg til å kunne fortelle om hva jeg har vært med på

 

Lene Marlin var den første som snudde seg. Så fulgte Martin Danielle, før de to siste trykket omtrent på likt rett før siste refrenget.

En jublende Helene tok til tårene og var tydelig overveldet da sangen var over.

Fra de fire i de røde stolene fikk hun bare gode tilbakemeldinger. Da sa at det er sjelden de opplever en slik tilstedeværelse og kontroll på ei låt. De fortalte om gåsehud, at de mente hun var født til å stå på en scenen, at hun har god musikalitet og skjønner låten, og alle fire ville mer enn gjerne ha henne på sitt team.

Litt skjelven i beina måtte hun ta et valg, der og da, på sparket. Yosef sørget for at hun kunne sette seg ned og trekke pusten før valget falt. Om det var den lille gesten som gjorde utslaget, er uvisst, men jenta fra Averøy valgte til slutt Yosef som sin mentor.

– Hvorfor Yosef, spør vi.

– Det ble Yosef fordi jeg følte vi hadde god kjemi, og jeg føler han har mye å tilby meg.

Yosef på sin side hadde en kort og enkel kommentar.

– Vi passer godt sammen, du passer på mitt lag.

De neste fem ukene skal nye håpefulle i aksjon på scenen mandag og fredag. Dommerne sitter med ryggen til på alle disse sendingene, og skal pukket sitt lag basert på hva de hører.

Deretter går programmet over i en ny fase, og da får vi igjen se Helene Seljehaug. Da er det duell, og deltakerne skal kjempe om å få være med videre gjennom å synge mot en annen på samme lag. Så er det opp til den enkelte dommer å velge hvem, han eller hun vil ha med videre.

Kommentarer til denne saken