Noen abonnenter har reagert sterkt på at vi har redusert antall papirutgaver i sommer.

Arnt Ellingsen lurer blant annet på om det lovlig å ta full betaling for et produkt som ikke blir levert etter avtalen.

Les også

Viser fingeren til abonnentene

Vi leverer nyheter og annonser til mer enn 11.800 abonnenter. Det skal alle fortsatt få gjennom hele sommeren. Reduksjonen i antall papirutgaver gjør det mulig for oss å levere god journalistikk selv om halve redaksjonen har ferie.

De siste månedene har antall abonnenter økt. Slik vi har forklart i denne artikkelen.:

Vi tror at hovedårsaken til veksten er at vi leverer relevant innhold til våre abonnenter. Det greier vi å fortsette med når vi reduserer antall papirutgaver. Tidligere år har vi redusert antall avissider hver dag. I år sparer vi både miljø, penger og tid på å redusere antall utgivelser.

Abonnentene betaler for innholdet, og ikke antall papirutgaver, derfor blir det ingen reduksjon i prisen. At noen få ikke vil lese på tk.no kan ikke styre utviklingen av Tidens Krav. Vi ser tydelig av lesertallene at nesten alle abonnentene våre har skaffet seg pålogging til tk.no.

Vi vet at mange eldre lesere setter stor pris på papirutgaven, og vi kommer tilbake med fem utgaver i uka fra høsten. Samtidig må vi ta hensyn til at det store flertallet av våre abonnenter ønsker å følge med på lokale nyheter når de skjer, på tk.no.

Les også

Halv pris på halv avisutgivelse!