– Jeg gleder meg stort til å komme til Kristiansund og snakke med olje- og gassnæringen om de fantastiske framtidsmulighetene som ligger der, ikke minst hvilken betydning Kristiansundsregionen kan ha for vår videre utvikling, sier olje- og energiministeren i et videoinnslag til promoteringen av Desemberkonferansen.

Det er som vanlig Kristiansund og Nordmøre Næringsforum som inviterer til en av energi, olje- og gassbransjens fremste møteplasser 1. desember.

Verden i rask endring

Konferansen i år har tittelen «En verden i rask endring». Verdenssituasjonen, energikrise, arbeid med bærekraft og den videre utviklingen av Norskehavet er naturlige tema og deltakerne får høre fra energiselskapene, leverandør- og serviceindustrien, NHO og LO.

– Desemberkonferansen har vært en av Norges fremste nettverksarenaer rettet mot olje- og gass i flere tiår. Her møtes beslutningstakere fra politikk og myndigheter og bransjen selv for å diskutere og få innsikt i føringer og utviklingstrekk og nye muligheter. Vi gleder oss til å ønske velkommen til Kristiansund i neste uke, sier prosjektleder Christina Hovde i Kristiansund og Nordmøre Næringsforum i en pressemelding.