Til sammen 17 personer er fraktet direkte videre til sykehus eller legevakt fra mottakssenteret som ble opprettet for evakuerte fra cruiseskipet «Viking Sky».

Fra innsiden av «Viking Sky»: Løper i panikk og får takplater i hodet 

Helse Møre og Romsdal opplyste natt til søndag at fem personer er innlagt på Molde sykehus, og fem er innlagt på sykehuset i Kristiansund, i alt seks kvinner og fire menn, hvorav to menn i 70-årene og én kvinne i 90-årene var alvorlig skadd.

På førstnevnte sykehus er en kvinne i 50-årene, en kvinne i 60-årene og en kvinne i 70-årene innlagt med lettere skader. Også en mann i 70-årene er innlagt, han har moderate skader. Her ble en av de alvorlig skadde mennene i 70-årene innlagt, men han ble fraktet videre til Haukeland universitetssjukehus i Bergen.

På Kristiansund sykehus er en kvinne i 70-årene innlagt med lettere skader, og en mann i 70-årene er innlagt med alvorlige bruddskader. I tillegg er en mann i 50-årene lettere bruddskader og en kvinne i 90-årene er innlagt med alvorlige bruddskader. Kjønn, alder og status på den tiende innlagte pasienten er ikke kjent.