Gå til sidens hovedinnhold

10 år med Desemberstemninger: – Stor kvalitet på det Ynglingen bidrar med

Artikkelen er over 1 år gammel

Ole Edvard Antonsen ser fram til å innvie førjulstiden i Kirkelandet kirke med konserten «Desemberstemninger». Med seg får han lokale krefter som skal styrke det musikalske.

Ole Edvard Antonsen med band og gjester er nå på norgesturne, fra Alta til Kristiansand, med den tradisjonsrike høytidskonserten «Desemberstemninger».

1. desember kan man få sikret en god og lun førjulsstemning når Antonsen, Stine Hole Ulla fra Sykkylven (vinner av Norske Talenter 2012) og Knut Marius Djupvik fra Vestnes (vinner av The Voice 2013) kommer til Kirkelandet Kirke i Kristiansund.

Lokale krefter trår også til. Ynglingeforeningens musikkorps bidrar musikalsk under konserten. Ynglingen har samarbeidet med Antonsen ved tidligere anledninger også.

– Det er stor kvalitet på det Ynglingen bidrar med, og samarbeidet har fungert veldig fint. Vi gleder oss til å spille sammen med dem, sier Antonsen.

Antonsen lover et variert repertoar, som både setter publikum i julestemning. Men konserten fokuserer også på stemningen vintertiden – derav navnet Desemberstemninger.

– Vi tar selvsagt med oss tradisjonssanger, men mange er pakket inn i nye og fine arrangementer. Men gjenkjennbart vil det selvsagt være, sier han.

Antonsen forteller at han ser fram til å sette opp konserten i Kirkelandet kirke.

– Kirka egner seg veldig fint akustisk, og er visuelt annerledes enn mange av plassene vi spiller på. Vi har med oss en lysmann som er god på å fange og prege stemningen, så det blir i tillegg til det musikalske en veldig visuelt pen konsert, sier han.

Kommentarer til denne saken