...
Henning Mankell (i midten) i samtale med Henning Sommerro og Tove Nilsen under en tidligere Bjørnsonfestival.

Har fått Mankell på laget

Henning Mankell har takket ja til å lede Bjørnsonfestivalens programråd.

Publisert 08.12.2009 kl 14:01 Oppdatert 08.12.2009 kl 14:32

Tips en venn på e-post:– Med sitt omfattende forfatterskap, samfunnsengasjement og store internasjonale nettverk, vil han bli en svært verdifull ressurs for litteraturfestivalen, sier festivalsjef Silje Engeness.

Den nytiltrådte festivalsjefen er forventningsfull og glad over å ha fått Henning Mankell med på laget.

– Det betyr mye for oss at han vil engasjere seg i Bjørnsonfestivalen. Programrådet har sammen med festivalsjefen ansvaret for å utvikle programmet, og det er viktig å ha med dyktige og erfarne folk. At Mankell har takket ja til ledervervet setter vi stor pris på, og på nyåret vil ytterligere to medlemmer være på plass, sier Engeness.

Det er styret i Bjørnsonfestivalen som oppnevner råd og leder. Mankell har takket ja til vervet for de neste 3 årene. Styret benytter samtidig sjansen til å takke avtroppende kunstnerisk råd.

På forsiden nå


Runhild Heggem vartet opp med slåtter fra hjemtraktene

Hjem med lokal folkemusikk

Til daglig studerer Runhild Heggem folkemusikk ved hogskolen i Telemark. Påskeferien benyttet hun til å holde konsert i hjembygda Osmarka.

Full fart i bakken

Skiinstruktør Lars Fiske har skadet skulderen og må nøye seg med å se på halsbrekkende stunt i Vangslia. Stunta kan du se her.

For Eirin Ovaldsen og Plantasjen er påska høysesongen for salg av blomster og hageprodukt.

Tidlig vår gir påskeinnrykk på Plantasjen

Sol og påskeåpne hagebutikker setter liv i mange grønne fingre.

Denne grevlingen nelter å forlate utedoen, og må trolig i løpet av dagen bøte med livet dersom den ikke trekker seg tilbake.

Ada (7) fant grevling i utedoen

Da Ada (7) skulle gå på utedoen ved hytta på fjellet ovenfor Nordvikstranda i Surnadal, fikk hun seg en overraskelse. Der lå nemlig en grevling.