...
Læremester: Arve Tellefsen og Karina Kosjanenko i samspill i Bondehuset lørdag, der Tellefsen villig ga sine gode råd til lokale fiolinspillere.

Lærte av mesteren

Fem lokale fiolinister fikk en time med sitt forbilde Arve Tellefsen i Stangvik lørdag.

Tor Helge Solli E-post
Publisert 15.09.2012 kl 17:28 Oppdatert 15.09.2012 kl 17:49

Tips en venn på e-post:Karina Kosjanenko og Kirsten Næss fra Surnadal, Ingrid Stokke fra Rindal, Christina Øye fra Sunndal og Jorunn Kristine Torjul fra Tingvoll er lørdagens mest fornøyde fiolinspillere på Nordmøre, ja kanskje i hele verden akkurat denne dagen.

De fikk nemlig en hel time sammen med sitt forbilde Arve Tellefsen. Trønderen som nå er bosatt i Oslo er på Nordmøre i forbindelse med oppdrag i KKKK-festivalen, med konserter i Stangvik og Kristiansund denne helga.

I det hektiske programmet tok han seg likevel tid til en time sammen med de fem meget spente kulturskoleelevene i Bondehuset. De hadde alle øvet intenst i forkant og grugledet seg nok til å framføre sitt repertoar med Tellefsen til stede.

Det viste seg raskt at ingen av dem hadde noen som helst grunn til å grue seg. Tellefsen ble nemlig imponert over nivået på dem alle fem.

– Ja, kjempebra. Veldig hyggelig å få være sammen med dem, og de var flinke alle sammen, sier Tellefsen.

Etter en time med mange gode råd fra læremesteren, strålte de fem elevene som sola vi nesten ikke har sett denne sommeren.

– Dette var gøitt ja. Mange gode tips som vi skal ta med oss, sier Karina Kosjanenko og Kirsten Næss fra Surnadal.

På forsiden nå


...

Ordfører Øyen beklaget lovbrudd

Å unnta offentlighet er greit, men å holde møter hemmelig er ikke greit, konkluderte bystyret.

...

Satte spor i sentrum

Lager forbindelse mellom det planlagte kulturhuskvartalet og biblioteket.

Vart du skræmt no, Bjørn? (Del 1)

TK-journalist Trygve Strand Joakimsen har oppdaget at fotograf Bjørn A. Hansen er i overkant lettskremt ... Se første del av Joakimsen og Hansens skremmeshow her!

...

Varehuset Kristiansund er konkurs

Tøff konkurranse om kundene på Løkkemyra.