Fornøyd: Jostein Hopen og Stig Myklebust i Bohus er begge veldig fornøyde med det nye lokalet på Handelsparken Løkkemyra. Alle foto: Bjørn A. Hansen

Største møbelbutikk på Nordmøre

Tidligere matbutikk ble fylt med møbler.
Publisert 11.04.2013 kl. 15:39 Oppdatert 11.04.2013 kl. 15:51

Tips en venn på e-post:


Areal: Det er nå møbler spredt ut over hele 3.300 kvadratmeter.
Kake: Bløtkake og kaffe ble servert under åpningen og det falte i smak hos kundene.
Godt: Marit Rødahl Bøe (fra venstre), Oskar Bøe, Elling Amundsen og Målfrid Amundsen koste seg i sofagruppen med bløtkake.
Oversiktlig: Møblene var plassert slik at det var lett å finne fram til det man måtte ønske.
Mor og datter: Bente Engebråten fra venstre og datteren Monica Engebråten, ansatt i Bohus, mente det var en ny hverdag med det nye lokalet.
Servering: Gjertrud Hopen (fra venstre) sa seg gledelig ja til å servere bløtkake til Elin Kronborg og Per Bjerkestrand.

Torsdag var det åpningsfest i den største møbelbutikken mellom Ålesund og Trondheim. Bohus Hopen, som tidligere holdt til på Goma, har nå flyttet til Handelsparken på Løkkemyra. Møbelbutikken overtok bygget etter Ica Maxi.

– Førsteinntrykket er at det er både oversiktlig, lyst, fint og stort, sier noen av kundene som Tidens Krav snakket med på åpningsdagen.

Stor plass

Kundene har stor plass å boltre seg på, og trange passasjer finnes ikke. Hele lokalet har et samlet areal på 3.300 kvadratmeter. Kundene ledes til de forskjellige kategoriene av interiørartikler og møbler med store plakater.

Både eier Jostein Hopen og kundene er så langt fornøyde med de nye lokalene. Hopen bekrefter også at det er mer utvalg på denne nye butikken, enn den som befant seg på Goma.

– Det er for det meste det samme, men dette er en større butikk og da er også utvalget større.

Kake

Bohus bydde på både bløtkake og kaffe under åpningen. Det falte i smak hos blant annet Marit Bøe, Oskar Bøe, Elling Amundsen og Målfrid Amundsen.

– Det er en kjempe fin butikk og veldig oversiktlig. Dessuten er det utrolig godt med kake, ler de.

På forsiden nå